Pirkassa oli tälläinen hyvän näköinen ohje ja päätin kokeilla..Kuvassa oma tekeleeni..
Mielestäni tämä ei ollut tarpeeksi suklainen eikä sellainen äklö makea niinkuin ajattelin että tämä olisi...en ehkä tee toiste...tässä kuitenkin ohje:
200 g taloussuklaata
150 g voita
2 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 dl leivonta kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
3 munaa
Pinnalle:
200 g vanilijatuorejuustoa
1 muna
1. Paloittele suklaa ja sulata voi kattilassa. Siirrä kattila sivuun ja sekoita suklaa voin sekaan.
2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää suklaa-voi seos joukkoon. Vatkaa kananmunien rakenne rikki ja lisää varovasti taikinan sekaan. Sekoita tasaiseksi.
3. Vuoraa suorakaiteen muotoine piirakkavuoka (20 x 28 cm) leivinpaperilla. Levitä taikina tasaisesti vuokaan.
4. Sekoita tuorejuusto ja kananmuman varovasti keskenään lusikalla ja kaada taikinan päälle.
5. Paista 175 asteessa uunin keskitasossa n 30 minuuttia. Jäähdytä ja leikkaa paloiksi.
Brownien kuuluu jäädä keskeltä märän näköiseksi.
Mielestäni tämä ei ollut tarpeeksi suklainen eikä sellainen äklö makea niinkuin ajattelin että tämä olisi...en ehkä tee toiste...tässä kuitenkin ohje:
200 g taloussuklaata
150 g voita
2 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 dl leivonta kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
3 munaa
Pinnalle:
200 g vanilijatuorejuustoa
1 muna
1. Paloittele suklaa ja sulata voi kattilassa. Siirrä kattila sivuun ja sekoita suklaa voin sekaan.
2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää suklaa-voi seos joukkoon. Vatkaa kananmunien rakenne rikki ja lisää varovasti taikinan sekaan. Sekoita tasaiseksi.
3. Vuoraa suorakaiteen muotoine piirakkavuoka (20 x 28 cm) leivinpaperilla. Levitä taikina tasaisesti vuokaan.
4. Sekoita tuorejuusto ja kananmuman varovasti keskenään lusikalla ja kaada taikinan päälle.
5. Paista 175 asteessa uunin keskitasossa n 30 minuuttia. Jäähdytä ja leikkaa paloiksi.
Brownien kuuluu jäädä keskeltä märän näköiseksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti