14. helmikuuta 2010

Postia Snyltä..

Salainen neuleystäväni muisti minua kortilla ja kivalla yllärillä :) noi tuleeki tarpeeseen..kaikesta huolimatta vaikka juonki joka päivä Beroccaa nii silti tuppaa väsyttämään.. Kiitos kortista ja hyvää ystävänpäivää myös sinne! :)


Tässä pakkasilla testasin työkaverini ideaa jäädytetyistä tulppaaneista.. tulppaanit olivat jo viittä vaille valmiita pudottamaan terälehtensä kun survoin ne tyhjään maitopurkkiin tässä on vain yksi per purkki loput sit ei onnistunukkaan kun niistä irtosi terälehet ja mulle jäi vain varsi käteen joten varovainen täytyy olla jos ei halua "tuoreita" tulppiksia käyttää.. :)

4 kommenttia:

Salainen neuleystävä kirjoitti...

Helmikuu on päättymässä ja maaliskuun paketti tekeillä. Nyt haluan kuulla, haluatko ohuehkoa lankaa,josta voit neuloa esim pitsihuivin (neulottaisiin kuitenkin n. nro 5-6 puikoilla) vai haluatko vielä huovutukseen sopivia lankoja? Entä väriasiat? Viimeksi lähetin sinulle aika voimakkaita värejä, koska olit vastannut, että kaikki värit ovat kauniita. Kuvistasi päätellen, kotonasi on kuitenkin luonnonläheisiä värejä ja siksi haluankin tietää, onko värisuuntauksesi kuitenkin enemmän siihen suuntaan. Itse pidän todellakin useista eri väreistä, myös vahvoista ja siksi herkästi niitä lähetän, ellet toisin toivo... Siispä kommenttejasi odottelen.

ps. Kaikessa, mitä lähetän, on olemassa "punainen" lanka, joka on vihjeenä siihen, mistä minä eniten pidän... tai ei siis ehkä punainen, mutta... yritähän arvailla

Winkuiita kirjoitti...

Heps!

Siis mahtavaa päättelyä! :D joo tykkään kyllä luonnonläheisistäkin väreistä..ehkä ne sopii minulle paremmin ku oon aika kalvakka ja tukka on väriltään punainen.. :) mutta tykkään erittäin värikkäistä väreistä myös..on kiva kuitenkin kun on jotain värikästä päällä kaikesta huolimatta,.. :)
Ja kyllä oon edelleen kovasti kallellaan kaikkeen mikä huopuu mutta passaa se ohuempikin lanka..onhan se jo kesäkin tulossa eli kaikki käy! ... :)

Salainen neuleystävä kirjoitti...

Asia alkaa olla pihvi. Teen ratkaisuni saamieni vihjeitten ja blogisi kuvien perusteella, meni sitten syteen tai saveen... ja muista -aina voi laittaa saamansa langat kiertoon, jos et itse niistä pidä. Jäähän odottelemaan!

Salainen neuleystävä kirjoitti...

Maaliskuun paketti matkalla. Toivottavasti tulee ehjänä perille.