4. helmikuuta 2010

Eka Paketti!!!

Ja tässä se sitten ON!!! oli pakko vähän myöhästyä tänään töistä kun jänskätti niiin paljon että mitä posti tuo..hain paketin siis heti ku posti aukes.. :)

Salainen neuleystäväni oli laittanut älyttömän hyvän kirjan siis tossa on oikeesti eniten toteuttamiskelpoisia ideoita ku missää tähän asti ! ja helppoja sellasia et mäkin ymmärrän.. :)
ja kiva kortti kiitos kaikesta! Näköjään sitä ollaan kolmedeehen päin :) sama täällä !
Ja kortissa oli paljon tekstiä ja kiva kun olit ottanut meijän Niilonki ajatuksiisi ja oikeessa olit kyllä se Niilo ois rakastanu enempi sitä sokeroitua versiota tuosta kirjanmerkistä :) että hyvä noin..Niilo kyllä rakastaa lankojaki...en tajua..se ei oo mun mielestä mitenkää ominaista koiralle..ehkä enempi kissoille et tykkää langoista..noh..emäntäänsä tullu.. :)

Ja hei täällä on kans yks kierrätys intoilia et kierrätä vaan kaikki pakkausmateriaali niin mäkin teen.. :) ja hieno idea toi "vakuumipakattu" lanka.. oli taas piristystä tähän arkeen :D

3 kommenttia:

Salainen neuleystävä kirjoitti...

Kiva, jos pidit! Ryhdyn suunnittelemaan seuraavaa lähetystä... Onko jotain, mitä toivoisit?

Winkuiita kirjoitti...

hmmh...noh..jos jostain kirpparilta tai jostain löydät sellasen mittatikun tai en ees tiiä mikä sen nimi on mut sillä voi kattoo minkä paksusia puikkoja käyttää jos siinä puikossa ei siis itessään lue minkä paksuset ne on..niin otan sellasen ilomielin vastaan.. :)

Salainen neuleystävä kirjoitti...

Hyvää naistenpäivää, neuleystäväni!

Pakettia kasailen, mutta yksi ostoksistani on nyt niiiiiiin hukassa, että voi voi. Lasten syy. Tai sitten oma vika. Mutta tulee se, ennenpitkää....