30. maaliskuuta 2010

Leivoin nappeja

Olipas yks hiljasempi sunnuntai päivä ku kaivelin laatikoita ja löysin Cernit massaa..päätin sitte muovailla siitä vähän nappeja..ja osasta massasta tein kukkasia jos joskus tulis tehtyä kuumaliimalla joku kiva kranssi tai joku muu koristus.. mut näistä tuli ihan kivoja..


15. maaliskuuta 2010

Sny osa 2

Iiiiikkk!! tänään sit hain paketin postista..myöhästyin taas töistä ku piti aamusta heti olla sitä hakemassa. Ja mitä tuli?

















Ihanaa suklaata! Pandan tekemä suklaa on yks lemppareistani. Sit sain tuon kauvan kaipaamani puikko mittarin vai mikä toi on mut toivottu juttu kuiteski oon siitä tosi ilonen. Sit tuli ihanaa lankaa tosi kivan väristä en vaan viel oo keksiny mitä siitä tekisin....ja jännän malliset töppöset
tykkään hulluna näistä..jäivät saman tien jalkaan...mistä langasta nämä on tehty? on tosi kivat ja lämpöset väriki on kiva..Sit paketista löyty servettejä, muna koristeita ja kortti...eihän tuosta nyt puuttunut mitään koska pakettia hakiessani oli paketin reunaan tullu kahden sormen mentävä reikä :S
























Tässä vielä töppöset jalassa :)

8. maaliskuuta 2010

Käsityömessut Hesassa

Niin..tulihan käytyä taas Hesan kässämessuilla tuossa viikonloppuna..mukaan tarttu enempi ku viimeksi ku nyt tiesin mitä meen sinne ostaan...



Ostin tämän liivin joka on Kerttu mallistoa ja jota olen himotellut monet messut mutten ole raskinut ostaa..ja on muute ihana! seuraavilta messuilta ostan sit oranssin tälläsen ku nyt ei ollu enää oranssia kokoa jäljellä..




Liukuvärjättyä sinistä hahtuvaista makso 12 euroa kerä..oli aika kallista mut ku ei taas tiiä kuinka kauvan menee että löydän sitä ja mistä..niin sama oli nyt ostaa kun kerran kohalle sattu..sit ostin noita nappeja pari kappaletta se vihree oliki jo kiinni tuossa äskeisessä kuvassa liivissä sit tarttu mukaan kiva kello tollasta"korukelloa" mulla ei vielä ookkaan..ja sit rintaneula josta saa myös kaulakorun..eli paljon kivaa löyty enkä oo uskaltanu laskee ostosten saldoo enkä laske..joskus pitää saaha vähän kivaa ihan itelle.. :)

Mustikkarahka

Niin,...pyöräytettiin sit mustikkarahkat jälkkäriksi...tää on helppo ja nopee tehä kun haluu jotain muikeen makeeta.. :)



















Ohje:

2 dl kuohukermaa
250 g maitorahkaa

mustikoita ja sokeria maun mukaan... :)

3. maaliskuuta 2010

Intia

Tällästä mökkiä käväsin kattomas tuos viimeviikolla..


















































Ja sit käväsin pyörähtämässä paikallisessa matto mestassa..



















Enää ei sit tehnykkää mieli ostaa tuolta lankaa ku näki miten ne venytti sitä maassa...